diumenge, 6 de maig del 2018

CORBATERA 2009



El celler Noguerals és un celler familiar i artesanal on s’elabora el vi Corbatera de la D.O. Montsant i també el el vi Abellars de la D.O.Q. Priorat.

Corbatera és un vi negre de producció limitada. El seu nom fa esment a la Roca Corbatera punt més elevat de la Serra de Montsant, amb una altitud de 1163m, situada al terme municipal de la Morera de Montsant, sobre els cingles de Cornudella.

Està elaborat amb les varietats Cabernet Sauvignon (30%) i Garnatxa negra (70%), procedent de la finca Noguerals, a uns 700 m d'alçada. Rep una criança en botes de 12 mesos, és un vi profund, intens, amb notes de fruita roja madura, espècies i balsàmics.

Decanteu-lo si voleu, doncs el seu lleu filtratge pot fer que presenti pòsit.

Maridatge perfecte amb carns.

Preu sobre els 14 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada